JULAFTON

Många paket under granen, massor av julmat och onyttigheter. Julklappar i massor till mig (jippie!!) och en nöjd och glad hund efter brottningsmatchen med allt skräp. För att summera, en riktigt trevlig och mysig dag helt enkelt! Längtar redan till nästa år <3




GOD JUL ALLA








Dec. 24, 2012

RESULTAT AV JULBAKET



JULMYS

Mitt sista jullov har nu påbörjats, är hemma hos familjen och julmyser för fullt! Inte mycket planerat men ser ut att kunna bli lite julbak med mamma idag :)

Ha det gott och ta vara på varandra!

KÄRLEK <3

‎"Personen du söker är tyvärr upptagen med viktigare saker än att smsa med dig,
var god försök igen senare när du är lite viktigare för denna person.
Mvh 3"


Svarade på smset och fick då svaret
"Läs smset ovan. Mvh 3"

Jag har en snäll bror, kärlek till honom! 

MAMMA PÅ BESÖK

vi chillar gärnet, idag i alla fall. Mycket som man vill göra och även några måsten, får se vad som görs. Baka lussebullar, åka pulka, ner på stan och plugga. Synd att vi bara har två eftermiddagar till på oss. Ta hand om varandra såhär i jultider!

//Pussar och kramar från oss

TAGGA MATCH

Ja den där veckan med mycket tid slutade med en vecka med lite tid. Helt plötsligt var veckan över, poff, borta, finito.  Jag som hade tänkt plugga, tror ni jag gjorde det??? Svar NEJ. Vet inte vad som hände med all tid jag kände att jag hade i början av veckan, men men. Nu är jag tillbaka i de vanliga rutinerna med massor av träningar och ångest över skolarbeten som inte hinns med. IDAG är det i alla fall match, äntligen! Skulle haft match i onsdags men den blev iställd pga snökaoset och nu är det sista matchen innan jul, buhu :( jaja, JAG ÄR GRYMT TAGGAD SÅ NU VINNER VI DET HÄR!
 
BYE. 
 
Bästa laget <3
RSS 2.0