28/11 2012

Dags att blogga igen då! Känner att jag för en gång skull faktiskt har lite för mycket tid över, så då kan jag väll lägga lite av den tiden här. Från en vecka med späckat schema är jag nu i en vecka då jag inte vet vad jag ska göra med all tid. Förra veckan var det två prov att plugga till, en hel dags bakning och såklart en sjujäkla massa träningar. Och det är i princip så mina veckor brukar se ut, fullproppade. Men den här veckan passar jag på att njuta av den lediga tiden, som mestadels går till att sova. Nu har jag sovit sådär en tio timmar fem nätter i rad. Börjar nästan bli rädd för att bli sömnberoende men GUD SÅ SKÖNT DET ÄR ATT VAKNA UPP UTVILAD! Nej men nu börjar jag faktiskt sakna träningen en del. Lite smått träningsberoende JA men man mår ju så jäkla bra av att få träna! Träning ikväll så tror jag kan vänta tills dess utan att klättra på väggarna, hoppas jag..
 
Måste bara tillägga en sak till innan jag avrundar. Igår var dagen då jag har haft turen att få vara tillsamans med den bästa och mest underbaraste personen i hela 1,5 år. Som min ststusuppdatering på fb löd:
 
"det bästa leendet är nog när jag får dig att le" 
värmer i hjärtat att höra, du är mitt allt ♥
 
och ja det värmer, det värmer så som jag aldrig har känt värme förr. Det sprider sig i hela kroppen, precis som det gör varje gång jag kollar på dig. Den värmen blir bara starkare för varje dag som går. <3 
 
 

2012-11-06

Jag vet att det är en månad och en dag sedan jag skrev något sist, men......orkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hörs igen om nån månad kanske!
Pussar & Kramar
RSS 2.0