KRAMAR

Kramar är något man får i mängder varje dag här hemma. Nästan det bästa av allt med att vara hemma :D Kommer lugnt överleva, och växa kommer jag nog också göra ;)

Fotbolls-EM och träning

Ja idag har jag fått besök, tränat, spelat badminton/bränboll och just nu kollar jag fotbolls EM. 

Hade några kompisar som åkte på "roadtrip", som dom kallade det (lång en på ungefär en mil), till mig :) Mycket trevligt att få träffa dom igen! Fick även skjuts in till Hallsberg sen där jag skulle på ett introduktionspass nere i gymmet. Det hela flöt på och nu vet jag hur maskinerna fungerar och allt :) Körde ett benpass när jag ändå var där också. Väl hemma blev det mat och sen ville en av mina bröder spela badminton, vilket övergick i att träna på brännboll. 

Nu sitter jag här i min ensamhet och lider mig igenom fotbollsmatchen....fotboll är inte precis någon sport jag känner mig road av att kolla på, speciellt inte på tv. MEN, måste väll vänja mig eftersom jag har en fotbollsgalning till flickvän ;) Jamen nu blev det 1-0 till Sverige också! :) 

Ska väll fortsätta kolla,
ha det bra gott folk! 

där han det bli 1-1 också...Bye!

Sommarlov!

Igår slutade man då skolan. Det firades hemma hos mig med lite god mat, godis och film :) I skolan satt vi först i aulan och lyssnade på en hemsk kör (eller vad det nu var)....man fick sig några skratt kan man säga ;) Sen träffades vi i klassrummet och hade frågesport och lite tävlingar, fick betygen och sen var det slut. Väldgt nöjd med mina betyg måste jag säga :) Blev lite träning på kvällen sen sedan ännu en film hemma i soffan innan vi gick och la oss.

Idag var jag och Olivia först ner till skolan och kolla på när Suddan sprang ut, hon tog ju nämligen studenten idag :D Sen åkte hela gänget ner på stan (Sarah, Denise, Lotta, Olivia, Julia och jag) för att kika på studenterna där :) Blev lite donken och inhandling av annat för ikväll blir det grillkväll på Djäkneberget med kubbspel, en sista kväll tillsammans innan vi går skilda vägar under sommaren :)

Vad gör man?

Under hockeysäsongen, iaf september till mars, tillbringar jag nästan varje helg med att spela en match. Det är det enda helgerna går ut på, att få spela den där härliga hockeymatchen :) Men nu när säsongen är slut har jag inte en blekaste aning om vad jag ska göra under helgerna jag är kvar i västerås...Olivia åkte nyss hem, så här sitter jag och vet inte vad jag ska göra. Skolan är klar så har inget att plugga, ingen match....
så ni som vet (läs: så ni som har ett liv)...vad fasen gör man under helgerna?? :O

Har insett att det inte alls är långt kvar tills jag tänkte ta körkort, så får väll se till att börja plugga lite teori :) vet dock inte om böckerna ligger här hemma i västerås eller hemma i hallsberg, får undersöka saken. OM dom ligger här så har jag ju faktiskt nått att göra ^^ 

Hade iaf tänk kolla på Fast and furious kväll och äta glass i min ensamhet, imorgonbitti tänkte jag sen dra mig till gymet och träna bort onyttigheterna jag ätit! :)
RSS 2.0